Stube termékek

Otthonra, vagy ajándéknak

Házi ínyencségek, ajándékok

Az oldalon látható termékek megvásárolhatók a Stube Étteremben személyesen, illetve kiszállítási területeinkre is megrendelhető telefonon vagy online.

Céges megrendelés és nagyobb tételek esetén kérje egyedi ajánlatunkat.

Fedezze fel kínálatunkat!

Stube spájz ajándékok 2021

Szakácskabátba zárva – Séfregény 25 recepttel

 

6990 forint

Vomberg Frigyes – Szabó Edit – Gálos Viktor

Hogyan lesz egy öntörvényű, rakoncátlan kisfiúból az ország egyik legfegyelmezettebb szakácsa? Miért válik néha a máskor kényelmes szakácskabát egyszeriben elviselhetetlenül szűkké, szinte fojtogatóvá? Vomberg Frigyes életútja tele van meglepetésekkel. Már az óvodai mászókán kijelentette, hogy szakács lesz, szakmai életének jelentős részét mégis az éttermi konyhákon kívül töltötte. Volt konyhafőnök, tanár, food stylist és tehetségkutató tévéműsorok sztárja, a hazai gasztronómia és az oktatás megújításának egyik élharcosa, ám nevét igazán akkor ismerte meg az ország, amikor edzőként részt vett a magyar Bocuse d’Or csapat munkájában.

A kötetben megszólalnak azok a barátok, kollégák, pályatársak, akikkel Vomberg Frigyes ma is szoros kapcsolatot ápol, és szóba kerülnek mindazok, akik fontos szerepet töltöttek be az életében. És mivel egy séf regényes élete szorosan kötődik az ízekhez és az ételekhez, 25 emblematikus, ám mostanra „vombergesített” recept segítségével követhetjük végig a főszereplő életútját. A fogásokat maga a mester főzte és tálalta, a fotókat pedig a régi barát és harcostárs, Gálos Viktor készítette.

Szakácskabátba zárva - Vomberg Frigyes könyve

Fűszerecet és csipkebogyó lekvár

 

250 ml és 212 ml

Fűszerecet és csipkebogyó lekvár

Fűszerecet 

 

1390 forint – 250 ml

Fűszerecet 250 ml

Csipkebogyó szörp 

 

1750 forint – 500 ml

Csipkebogyó szörp 500 ml

Lilahagyma lekvár 

1190 forint – 212 ml

Lilahagyma lekvár 212 ml

Csipkebogyó lekvár 

1490 forint – 212 ml

Csipkebogyó lekvár 212 ml

Alma-körte chutney

1190 forint – 212 ml

Alma körte chutney 212 ml
ONLINE RENDELÉS TELEFONOS RENDELÉS