Kapcsolat


Stube Étterem

2085 Pilisvörösvár, Szent Erzsébet utca 11

A Stube elhelyezkedése

A Stube Étterem Pest megye északkeleti részén, Pilisvörösvár központjában, a 10-es főút közelében, Budapest határától mindössze 10 kilométerre található.

A Pilis kapujában található éttermünk könnyen megközelíthető a főváros, Buda, Dunakanyar, Esztergom és Pest-megye bármely pontjáról. Különleges hely a Dunazug, aki itt lakik tudja, aki erre kirándul megérzi.

A Stube 2010-ben nyílt meg, autentikus sváb sörözőként. Közösségi teret szerettünk volna kialakítani a helyi nemzetiségi hagyományokra és értékekre építve, a régi sváb szabóság épületében. Célunk, hogy az egyedülálló gasztronómiai hagyományokkal rendelkező kultúrát bemutassuk azoknak is, akiknek nincsenek sváb gyökereik.

Várunk Mindenkit sok szeretettel, hogy teljesebbé tehessük kikapcsolódását túra, egy Pilisi kirándulás, vagy akárcsak egy kellemes vasárnapi séta után.

Stube Étterem Pilisvörösvár belső 2021

Stube Étterem megközelítése

Autóval és motorral parkolni a közvetlenül az éttermünk előtt levő parkolóban, az Akácfa közben 7 szám alatt található nagyobb parkolóban, vagy a környező kis utcákban is lehet. A parkolás minden parkolóban ingyenes.

Éttermünk tömegközlekedéssel és gyalog is könnyen megközelíthető, a Fő utcától csak 140 méterre található.

Kerékpárral érkező vendégeinket szívesen látjuk, számukra a biztonságos bicikli tárolás is megoldott a grillteraszon.

A Stube Étterem kutyabarát, a kutyusok a kerthelyiségbe és az étterembe is behozhatók. Itatót és vizet is szívesen adunk a kedvenceknek.

Lovas vendégeink a szomszédos üres telken tudják kikötni lovaikat a Pilisi kirándulás után.

Pilis étterem

Telefonos elérhetőségünk

Kérdése van, vagy asztalt foglalna a Stube Étterembe?

A +36 20 255 0818 és a +36 26 611 660 telefonszámokon várjuk hívását.

 

Üzenjen nekünk!

Írja meg igényét!

Küldje el kérdését
e-mailben!

Nyitva tartás

Kedd – Vasárnap: 11.00 – 21.30

Helyszíni átvétel: 21.30-ig

Hétfő: szünnap

Rendelésfelvétel

Online rendelés: 10.00 – 21.00

Telefonos rendelés: 10.00 – 21.00

Szeretettel várjuk a Stube Étteremben!

Stube étterem beltér 2021

Étel és ital házhoz szállítás

Rendeljen online vagy telefonon éttermünkből és kiszállítjuk!

Online ételrendelés

Telefonos ételrendelés

Értesüljön ajánlatainkról, rendezvényeinkről!

Kövesse a Stube étterem Facebook és YouTube oldalát!

Széchenyi 2020 pályázatunk

Széchenyi 2020 pályázat táblaKedvezményezett neve: Müller Edina egyéni vállalkozó

Projekt címe: Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása Müller Edina egyéni vállalkozó telephelyén

Szerződött támogatás összege: 10 067 981 Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt tartamának bemutatása: A projekt keretén belül beszereztünk új konyhai gépeket, melyekkel a munkafolyamatok hatékonyabbá váltak, valamint megvalósult az épület infrastrukturális beruházása is. A szigeteletlen és korszerűtlen nyílászárók következtében jelentős az épület hő- és filtrációs vesztesége, egyúttal az energiafelhasználása is. A nyílászárók cseréjével jelentős mértékben redukálható az épület hő- és filtrációs vesztesége, fokozható a hőtároló képesség, továbbá növelhető a határoló szerkezetek felületi hőmérséklete. Az árnyékoló szerkezetek beépítése szintén jelentős energia megtakarítást generál, a komfortérzet javítása mellett. A fejlesztéssel megvalósult az elektromos áram bővítése, a vezetékek kicserélése, a nagyobb fogyasztók áramfelvétele miatt. Az elavult fűtési és HMV rendszer korszerűsítése további energiamegtakarítást eredményez.
A projekt megvalósulása a fenntartható fejlődéséhez is hozzájárul, ezzel is biztosítva a munkahelyek megtartását, illetve rövidtávon bővítését. Az új, hatékonyságot növelő eszközök beszerzése, valamint az épület korszerűsítése vendégkörünk növelését eredményezi, hozzájárulva a munkavállalói létszám növekedéséhez.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.12.31.

Projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00853

ONLINE RENDELÉS TELEFONOS RENDELÉS